Każdego dnia pieczone są na okrągło w ciągu dnia. Zawsze są bardzo świeże, a nieraz jeszcze gorące bo wypiekane na bieżąco w naszych sklepach z wielką miłością🫶
Jagodzianki mają w sobie mnóstwo świeżych jagód, którymi wypełnione są po same brzegi od początku do końca😉
Aby zadowolić cię swoim smakiem przechodzą długą drogę tworzenia. Zobaczcie sami!☺️
🔸 Ciasto na jagodzianki leżakuje w niskiej temperaturze nawet 12h, żeby nabrało smaku i aromatu
🔸 Wydłużony czas fermentacji to dłuższa naturalna świeżość. Dzięki temu kupując wiele bułeczek na raz, następnego dnia możesz zjeść wciąż świeżą bułeczkę.
🔸 Jagodzianek nigdy nie mrozimy ani nie zapiekamy wstępnie, ale właśnie dzięki niskiej temperaturze możemy transportować je surowe do sklepów firmowych gdzie zostaną wypieczone w 100%.
🔸 Takich pysznych jagodzianek nie znajdziecie nigdzie. Bo mamy najlepszych i sprawdzonych dostawców świeżych jagód, mamy wysoką kontrolę jakości składników i każdą jagodziankę tworzymy jak dla swojej rodziny, nie mrozimy ich i nie dodajemy konserwantów.
Zapraszamy!🧡